Always wanted to be a big cat? Now it's your chance!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Feligan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Feligan

avatar

Punten : 15217
Registratiedatum : 22-08-10

Katachtigeprofiel
Troep:
Leeftijd:
Partner:

BerichtOnderwerp: Feligan   zo aug 22, 2010 3:32 pm

Soort: Cheeta
Leeftijd: 3,8
Ouders: Kwijt geraakt.
Geslacht: mannetje

Verleden:
Feligan werd geboren zonder vader, hij had 3 broertjes waarmee hij veel speelde, zijn moeder zorgde goed voor hem en zijn broertjes en beschermde hen wanneer ze maar kon. Tot de vader van Feligan terug kwam, hij wou wraak omdat hij zei dat Feligan's moeder hem in de steek had gelaten, hij wou Feligan en zijn broertjes, om ze te leren vechten en doden, en dan ook niets anders als dat, maar Feligan's moeder liet dat niet zomaar gebeuren en vocht, tijdens het gevecht schreeuwde ze dat Feligan en zijn broertjes weg moesten, deze deden dat en een paar dagen later gingen ze weer op zoek naar haar, maar ze was nergens te vinden, en Feligan's vader ook niet... Feligan en zijn broertjes hebben zichzelf een paar jaar kunnen onderhouden, toen hun vader weer tevoorschijn kwam, deze deed alsof hij geen kwaad in de zin had, maar Feligan en zijn broertjes wisten beter, Feligan vocht heel even met hem, en zijn broertjes rende weg.. Toen zijn vader op het punt stond hem te vermoorden kwam zijn moeder weer tevoorschijn en besprong Feligan's vader, maar ze rende ook meteen weer weg. Feligan probeerde haar te volgen maar raakte haar kwijt, nu, een paar jaar later is hij nog steeds op zoek naar haar.

Karakter:
Feligan is iemand die zich niet snel aan iemand hecht. Als je zijn hart wil veroveren zal dat zeker niet makkelijk gaan, en vrienden worden evenmin. Hij verdedigd zich goed als het moet, maar zal nooit een vrouwtje doden, of er mee vechten, tenzij hij geen keus heeft, maar dan vermoord hij haar als nog niet. Feligan praat niet snel over zijn verleden, kan soms erg kortaf zijn en iemand afkraken, maar helpt ook graag anderen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Feligan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Felidae :: Generaal :: Voorstellen :: Als katachtige-
Ga naar: