Always wanted to be a big cat? Now it's your chance!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Killing Silence

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trigger

avatar

Punten : 15173
Registratiedatum : 24-08-10

Katachtigeprofiel
Troep: --
Leeftijd: 3 jaar
Partner: --

BerichtOnderwerp: Killing Silence   di aug 24, 2010 9:04 pm

Trigger liep door een enorm oerwoud. Nou eigenlijk was het meer sluipen. Hij was hier net nieuw dus alles was nog vreemd voor hem en hij kende dit woud nog niet zo goed als de vorige. Chagrijnig ontweek hij alle obstakels die voor zijn neus in de weg stonden. Hij had gemerkt da het in dit woud nogal rustig was. Het enige wat hij hoorde waren de vogels die floten en de rustige wind die door de bladeren suisde. Hij zuchtte. Die geluiden van ander leven om zich heen had hij altijd wel gezellig gevonden. niet dat hij nou altijd gezellig was, maar het hield het tenminste in balans. Zijn maag knorde en merkte dat hij honger had. "Ook dat nog" mompelde hij in zichzelf. "Er is niemand te bekennen en dan ook nog haast geen ander levend iets in de buurt, en vandaag blief ik geen vogels" zei hij nors. Hij liep nog een beetje verder tot hij een bekende geur opsnoof. "Wild zwijn" zei hij met een gemene grijns op zijn gezicht. Hij spitste zijn oren en hoorde dat het beest zijn kant op liep. Hij maakte zich zo klein mogelijk en wachtte het goede moment af en toen eht beest dichtbij genoeg was viel hij aan. Met één beet in de hals van het zwijn was hij al dood. Gulzig begon hij ervan te eten tot hij opeens nog een geluid hoorde. Het klonk als poten die over grond en bladeren liep en in zijn richting kwam. Hij gromde waarschuwend, dat ze wel dichterbij mochten komen maar vooral niet moesten wagen om aan zijn eten te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Twilight

avatar

Punten : 15161
Registratiedatum : 27-08-10

Katachtigeprofiel
Troep: I don't most your'e flock, Kaoru!
Leeftijd: 5
Partner: Roses are Red, Twilight gonna be your'e dead! Because, i'm a playboy! Girls....

BerichtOnderwerp: Re: Killing Silence   ma aug 30, 2010 2:00 pm

Twilight liep met grote passen door de jungle. veel apen keken woest naar hem maar Twilight rolde met zijn ogen. Een tijger, was vlak in de buurt. Hij zette zijn snorharen recht. Bezoek? Hij rende dichterbij bij de tijger. Hij had geroken. "Mannetje." Snauwde Twilight. De tijger bevalde hem niets. Eindelijk kwam hij bij een of andere stomme tijger uit. Hij rolde met zijn ogen. "Ben je verdwaald?" Vroeg hij op een botte stem. Die zat. Misschien was het wel een slechte tijger en zou hij hem nu aanvallen, maar dat vond Twilight geen probleem, dan zou hij ook meteen zijn klauwen gebruiken. Hij beet hem even toe en lachte. "Mietje," zei hij even maar hij wist dat de tijger wel iets lims terug zou zeggen. Maar voor slecht te zijn hpoef je niet slim te zijn. Zoland je maar hersens hebt. En dat hebben de meeste slimme tijger die slecht zijn. Niet dus. Maar Twilight wel, hij heeft altijd een brein dat slimmer is dan een kat of een hond. Hij keek kil naar de tijger. "Sorry maar het bloemenveld is de andere kant op, jochie!" Zei hij streng. Maar voor die andere tijger zou het heel iriterend zijn. Maar Twilight iriteerde graag tijgers of wat het ok mag zijn. Dus is dat voor hem net geen probleem. Hij rolde met zijn ogen en deed een rondje rond de tijger. Wat voor iemand was dit nu weer?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Killing Silence
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Felidae :: Het Oosten :: De Jungle-
Ga naar: