Always wanted to be a big cat? Now it's your chance!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Hunters!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avani

avatar

Punten : 15283
Registratiedatum : 25-09-10

Katachtigeprofiel
Troep: Eternal Darkness[Kaoru]
Leeftijd: 4
Partner:

BerichtOnderwerp: Hunters!   zo sep 26, 2010 6:52 pm

"Get off my back!" Een wolf had haar beet op haar rug, maar dan kende hij Avani nog niet. Zo hard ze kon begon ze te schudden en te bokken om de wolf van haar rug te krijgen. Nog heel eventjes en hij zou los laten. Avani voelde hem zijn grip verliezen. Eindelijk was hij los. Kwaad als geen enkel stormde ze op de wolf af, en beet hem met haar beter ontwikkelde tanden door zijn slagader. Avani sleurde de wolf mee, verder en dieper het bos in, en begon er van te eten. Nog dieper in het bos hoorde Avani de wolf zijn roedelleden achter hem huilen. Ze moest hier zo snel mogelijk zien weg te komen. Voor ze aangevallen werd door zijn roedelleden. Eindelijk was Avani weer 'full-power' Ze rendde weg, dieper en dieper het bos in.' Doe dit niet, je zult een lafaard zijn!' De stem in haar kop had gelijk, als ze nu zou vluchten, ze kwam naar hier om enkele wolven uit te dagen, en dan zou ze ervoor vluchten. Avani keerde om, en liep rechtstreeks op het gevaar af. Na enkele uurtjes door het bos te lopen, stond ze oog in oog met enkele roedelleden van de wolf die ze zojuist gedood had. De wolven omsingelden Avani, maar ze wist hiermee om te gaan. Een ietsje dominantere wolf kwam naar haar toegelopen, en druktte haar tegen de grond met zijn poot op Avani's borstkas hield hij haar in bedwang. De wolf beet op verschillende plekken, sommigen waar het erg pijn deed, maar dat toonde ze niet. Ze zag kans de wolf zelf tegen de grond te duwen, en greep die dan ook. Met een soepele draai lag de alfa-wolf nu zelf tegen de grond. Avani beet achter zijn slagader, en beet in éen keer door. De wolf janktte nog een laatste keer, en viel toen dood. Nog voor Avani het kon bedenken werd ze weer tegen de grond gelegd door de andere roedelleden. Avani probeerde op te staan, maar ze kon niet, ze werd in bedwang gezet. Avani sleurde de wolf die haar tegen de grond hield van haar af, en kon zo terug recht komen. Avani moorde de andere zes wolven allemaal éen per éen uit. Ze ging tekeer als een bezetene. Toen iedereen dood was liktte Avani het bloed van haar lippen af, en liep weg van hen.

Eindelijk zag Avani weer een beetje meer licht. Ze had de wolven-aanval overleeft. Avani rendde op het licht af, en kwam uiteindelijk in een soort moeras terecht. Alles beter dan dit akelig bos. Avani liep door een omgevallen oude boomstronk, recht naar de rotsen. Ze ging op een van de hoogste rotsen staan, en bruldde naar iemand, ze wist niet waar ze hier was, en had meer uitleg nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kreta

avatar

Punten : 15278
Registratiedatum : 17-09-10

Katachtigeprofiel
Troep:
Leeftijd: 2 jaar
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Hunters!   do okt 07, 2010 10:19 pm

De wind bracht de geluiden van het moeras met zich mee en Kreta liep rustig over de droge stukken van het moeras zodat ze niet weg zou zakken in die troep. Een brul kwam haar ter oren en Kreta keek rond,maar ze kon niet zeggen waar het vandaan kwam? Traag stapte ze verder, maar het moeras speelde de brul nog eens voor en nu hoorde Kreta waar de brul vandaan kwam en ze liep in de richting van waar het geluid vandaan kwam en ze zag een hele hoop rotsen opdoemen uit de vieze mist. Kreta haalde diep adem en brulde luid terug naar de kat die boven op de rotsen stond, maar wat voor kat het was zag je niet goed door de mist. Ristig beklom Kreta de rotsen en zag aan het einde een tijgerin staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avani

avatar

Punten : 15283
Registratiedatum : 25-09-10

Katachtigeprofiel
Troep: Eternal Darkness[Kaoru]
Leeftijd: 4
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Hunters!   vr okt 08, 2010 6:20 pm

Gelijk keek Avani op, toen ze een brul terughoorde. De brul kwam niet van een tijger, dat was duidelijk te horen. Een soort panter kwam tevoorschijn uit de dikke mist die beneden hangde. De panter mocht dan wel geen tijger(in) zijn, toch moest Avani er vriendelijk tegen doen. De grote kat stond nu op de rotsen, vlak voor Avani." Aangenaam, ik ben Avani, zou ik je mogen vragen waar ik hier ben?" Vroeg ze op een beleefde toon aan de katachtige. Avani probeerde wat rond te kijken, maar het énige dat ze van hier enkel kon zien waren zij, enkele hoge rotsen, en de dikke mist. Avani probeerde zich beleefd op te stellen, om de panter geen schrik aan te jagen, maar ze kwam onrustig, bij het dichterbij komende wolvengehuil. Waarom moesten die wolven haar nou hebben? Avani staptte van de hoge rotsen af, om zo kleiner te lijken. Ze keek de panter recht in de ogen, het zag er een vriendelijke panter uit.

(srry flutpost)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hunters!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hunters!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Felidae :: Het Westen :: Het Wolvenwoud-
Ga naar: