Always wanted to be a big cat? Now it's your chance!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I am new here.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Saphira

avatar

Punten : 15314
Registratiedatum : 28-07-10

Katachtigeprofiel
Troep: Nee
Leeftijd: 6 jaar
Partner: I don't need you!

BerichtOnderwerp: I am new here.   za jul 31, 2010 5:43 pm

Saphira wandelde in alle rust door het bos, haar poten kwamen in een regelmatig ritme met een gedempt geluid door de blaadjes op de grond. Haar witte kleur viel op in de bossen die nu hun blaadjes aan het krijgen waren. De witte tijger stapte kalm door. In feite was er iets mis met haar, integendeel tot haar soortgenoten had zij geen strepen, sommigen dachten dan dat zij een leeuw was. Maar dat was niet zo. Daar kon ze nu eenmaal niets aan doen. Ze stapte kalm verder en gromde naar een vogeltje dat voor haar neus door vloog, dat vloog snel weg. Daar had ze geen last meer van. Ze ging aan de voet van een dikke boom liggen, in de schaduw. Ontspannen rekte ze zich uit. Plotseling hoorde ze voetstappen op de grond. Dat irriteerde haar best en ze keek even rond, niemand. Ze zuchtte en wachtte totdat diegene tevoorschijn kwam. Het maakte haar niet zoveel uit wie het was. Maar ze hield van gezelschap, maar ze wou net een beetje gaan genieten van de rust en stilte, en warmte, maar een beetje gezelschap was natuurlijk altijd welkom. Als het maar niet van die oppervlakkige katachtige waren die altijd dachten dat ze het beste waren, super arrogant waren en er op gebrand waren om haar te irriteren. Ze was hier nog maar pas, dus zo wou ze haar begin hier niet doen. Ze vond het hier best mooi en fijn, natuurlijk had ze alles al verkend en was een beetje gaan rondkijken. Maar ze kende het heir zeker nog niet op haar duimpje. Maar ze wist de weg zo ongeveer. Dat was genoeg voor nu, voor haar. Ze zou haar kennis nog wel wat meer gaan verfijnen als ze daar zin in had. Wat ze nu dus helemaal niet had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://streetfoxes.forumotion.com/
Alice

avatar

Punten : 15306
Registratiedatum : 01-08-10

Katachtigeprofiel
Troep:
Leeftijd: 3,2
Partner: Only special guy who can win my heart

BerichtOnderwerp: Re: I am new here.   zo aug 01, 2010 8:02 pm

Zachtjes tilde de gestreepte tijgerin langs de dichtbegroeide bomen. Haar oren waren gespitst zodat ze elk geluid kon horen die zich in deze omgeving bevond. Ze had haar ogen vel staan en liep met zachte passen door. Hier en daar zag ze een makkelijke prooi lopen maar haar buik was gevuld. Haar staart stond omhoog om haar evenwicht te bewaren. Haar warme adem maakte de stilte kleiner en ze snoof door haar neus. Ze keek om zich heen en zag iets opvallends wit door het gebladerde bewegen. Ze grijnsde kort en besloot deze tijgerin te volgen. Gewoon om te zien waar ze heen ging. Ze rook namelijk niet naar een troep want anders had ze meerdere geuren om de witte tijger geroken wat niet het geval was. Evenals bij haar. Maar zij was er voor gemaakt om alleen te leven. Om in een troep te zitten was niks voor haar, anders zou ze net als haar moeder eindigen. Ze zou alles wat ze had of krijgt moeten afstaan en vervolgens verstoten worden. Ze schudde haar hoofd bij de gedachte. Ze heeft haar moeder nooit gekend, maar dat was niet nodig voor haar. Het was haar eigenschuld. Had ze maar niet met de beta moeten vechten. Ze wierp weer een blik op de witte tijgerin nadat ze weer terug was vanuit haar gedachtes. De tijgerin zag er niet al te jong meer uit. Maar zelf was Alice dan ook een jong volwassene. Vol energie en een bruisende fantasie. Spinnend keek ze even op toen ze een vogel zag over vliegen. Ze keek het gevogelde na en wierp toen een zuchtende blik op de tijgerin. Dit had ze al zo lang gedaan. Gevolgt en kijken waar het haar naartoe zou brengen. Ze zuchte nog eens en keek rond. Het gebied hier was prachtig, ze zou eens een vaste plek moeten krijgen. Ze voelde het, hier zou ze tijdelijk blijven. En als het hier lukte, als ze hier haar eigen stekkie kreeg zou ze hier blijven. Ze glimlachte haar tanden bloot. De geligwitte tanden waren goed te zien, haar hoektanden waren mooi schoon. En niet zoals een uur geleden haar hele snuit was, doorbloed. Ze had een goede vangst gehad maar moest deze in de steek laten, want om de heletijd een carcas mee te slepen word je ook moe van. Ze stond stil en keek de witte tijgerin na. Ze was nu duidelijk te zien nu de strepen stil stonden en ze haar kop ophief. Een zacht gebrul kwam uit haar bek zetten en ze keek even weer naar de witte tijgerin. Misschien zou deze erop reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am new here.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Felidae :: Het Zuiden :: Het Bos-
Ga naar: