Always wanted to be a big cat? Now it's your chance!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Akela

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Akela

avatar

Punten : 15328
Registratiedatum : 08-08-10

Katachtigeprofiel
Troep: None
Leeftijd: 3,7 jaar
Partner: Love is not suitable for me.

BerichtOnderwerp: Akela   ma aug 09, 2010 2:20 pm

Een luide brul galmde over de savanne heen en meteen daarna volgde er nog één. Vlijmscherpe witte kaken werden in een bruinige nek geduwd en een bloedbad werd gekweekt. Twee amberkleurige ogen keken neer op een enorme wond en langzamerhand liet ze los, het was gedaan. Een zachtroze tong likte het bloed rondom haar lippen weg en de amberkleurige ogen keken neer op een forse, redelijk grote leeuwin. De goudbruine ogen die altijd straalde hadden nu een doffe, dode uitdrukking. Het leven was eruit gezogen, geen enkele beweging was meer te zien en het besef dat het écht over was kwam nu pas. "Rust zacht, moeder." Was het enige dat je nog kon horen, ze haalde haar poot over het gezicht van haar moeder heen die niet meer bewoog en maakte aanstalten om weg te lopen. Op haar hoede liep ze van haar moeder af, een wraakzuchtige grijns bespeelde haar lippen en ze telde het sommetje op in haar hoofd. Het waren er nu zes, alle zes verdiende ze de dood. Enkele meters verder keek ze om, een laatste blik, een laatste brul en haar laatste stappen in dit gebied. De troep leeuwen was nu uitgedund naar ééntje, de enige die over was, dat was zij. Een tevreden zucht viel en ze zou haar tocht naar een ander, nieuw gebied voort zetten. Benieuwd naar wat haar daar te wachten stond.

-----
Naam: Akela

Soort/Geslacht: Lioness // Leeuwin

Uiterlijk: Akela is een goudbruine leeuwin met amberkleurige ogen. Ze is absoluut niet rank gebouwd en kan dus best wel wat hebben. Voor de gemiddelde leeuwin is ze net ietwat groter maar dat maakt haar niet uit verhouding. Haar spieren hebben zich intussen aardig ontwikkeld en tijdens een uithaal zijn die dan ook wel te zien, maar ze is niet overbespierd. Alles houd elkaar in tact.

Karakter: Vanaf kleins af aan was ze al een wat strijdlustigere pup en dus zoekt ze graag het gevaar op. Haar kille en vrijwel gemene houding passen dan ook perfect bij haar. Een felle, geïrriteerde opmerking komt bijna altijd wel uit haar mond en iemand jennen doet ze graag. Akela houdt van vechten en is daar zeer bedreven in. Ze moord zonder genade en martelt als het nodig is.. Het liefste zou ze alles wat naar 'goed' stinkt bestrijden en alle goedzakjes uitmoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Akela
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Felidae :: Generaal :: Voorstellen :: Als katachtige-
Ga naar: